Παρασκευή 29 Νοεμβρίου 2013

Ανάγκη Επικοινωνίας -Αίσθημα ευθύνης






   Φίλοι Συμπατριώτες


   Επέλεξα αυτόν τον τρόπο επικοινωνίας κάνοντας χρήση της σύγχρονης τεχνολογίας όχι μόνο να σας ευχαριστήσω για την τιμή και την εμπιστοσύνη ,αλλά και για να παρουσιάσω το έργο  στους φορείς που με ανέδειξαν στην Ομοσπονδία Φθιωτών, και στην Δημοτική Αρχή της γενέτειρας μας.
  Παρέμεινα πιστός στους στόχους που συνυπογράψαμε στις 7  ΙΟΥΝΙΟΥ 2004  με τους εκπροσώπους σας Προέδρους των Εκπολιτιστικών Συλλόγων και συνεχίζω απαρέκκλιτα την προ σπάθεια για την υλοποίηση  τους.
  Τα γραπτά μένουν και θα ήθελα αυστηρή κριτική μεν, αλλά καλοπροαίρετη δε. Η άποψή σας έχει ειδικό βάρος .
  Μέσα από την αλληλοενημέρωση , Εσείς  έχετε ολοκληρωμένη εικόνα της δραστηριότητάς   μου  ‘’γιατί ΔΗΜΟΣ δεν είναι μόνο το ''ΜΠΕΤΟΝ ΑΡΜΕ’’.
 Σε μένα παρέχεται η δυνατότητα να διορθώσω λάθη ή παραλείψεις και να καταβάλω μεγαλύτερη  προσπάθεια ,τόσο ελέγχοντας την  συμπολίτευση για την νομιμότητα των Διοικητικών & Διαχειριστι  κών Πράξεων, όσο στηρίζοντας  και τις όποιες  προσπάθειες της έχουν  σαν στόχο την επίλυση των διαχρονικών  προβλημάτων.
  Όχι στην στείρα αντιπολίτευση που έχει μόνο σαν αυτοσκοπό φύγετε εσείς,να έρθουμε εμείς.
Τα χρόνια περνάνε προγράμματα και πόροι σε μια περίοδο παγκόσμιας οικονομικής κρίσης δεν υφίστανται πάντοτε, κάθε μέρα που περνάει είναι πολύτιμη και είναι χρέος μας όχι μόνο να προτεί νουμε ,αλλά  και να  συμβάλλουμε στην υλοποίηση.

Φίλοι Συμπατριώτες

Έχετε χρόνο; Ενημερωθείτε.H Άποψή σας με ενδιαφέρει. Ας συνθέσουμε θέσεις- απόψεις. Στην πολιτική η αρχή του ενός και αλάνθαστου τελείωσε, απαιτείται συλλογική προσπάθεια για να βγούμε από το τέλμα.

                                                      
                                                      
                                       
             
                                                                 Με κάθε τιμή



                                                               Αθανάσιος Ν. Μαγουλάς



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου