Παρασκευή 11 Απριλίου 2014

Εφαρμογή Τηλειατρικης στο Δήμο

                              ΔΗΜΟΣ ΜΑΚΡΑΚΩΜΗΣ

              Με το Πρόγραμμα της  ΤΗΛΕΪΑΤΡΙΚΗΣ
                 ΑΝΑΒΑΘΜΙΖΟΥΜΕ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
          ΜΕΙΩΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΔΑΠΑΝΕΣ  για ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ
                                    ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ

Αγαπητοί Συνδημότες ,

 Μετά από την παρέλευση (1) ενός έτους και πλέον ικανοποιήθηκε το αίτημά μας από τον νέο Διοκητή του Γενικού Νοσοκομείου Λαμίας κ. Αναστάσιο Κων. Σεπετή.
 Ο Κατάλληλος Άνθρωπος στην κατάλληλη θέση.
Η χρήση της νέας τεχνολογίας της Τηλεϊατρικής  με την βοήθεια και την υποστήριξη της  εταιρείας κινητής τηλεφωνίας VODAFONE αναβαθμίζει τον ρόλο του Αγροτικού γιατρού, μειώνεται το κόστος της υγείας του ασφαλιστικού φορέα και του ασφαλισμένου, γιατί οι συγκεκριμένες εξετάσεις πραγματοποιούνται δωρεάν από τον Γιατρό κατά την επίσκεψη του στο χωριό.
Διαχωρίζονται  οι ασθενείς σε ομάδες α) υψηλού κινδύνου και β) σε χρόνιους πάσχοντες ,ενισχύεται το αίσθημα ασφάλειας ,συγκρατούμε πληθυσμό στα χωριά μας.
 Αισθάνομαι την ανάγκη  να  ευχαριστήσω:α) τον Πρόεδρο του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών κ. Γεώργιο Πατούλη και τους συνεργάτες του,β) τους συναδέλφους Δημοτικούς Συμβούλους γιατί ομόφωνα ψήφισαν την εισήγησή μου τον Σεπτέμβρη του 2012 .
γ) Τον Δήμαρχο γιατί υπέβαλε το αίτημα τουλάχιστον σε (5) πέντε φορείς κάθε φορά που σηκώνονταν τείχη ,στο  Κ.Υ  Μακρακώμης, στoν   Διοικητή κ. Λάζαρο Μακρή Δ.Υ.ΠΕ Θεσσαλίας & Στερεάς Ελλάδας, στο Επιστημονικό Συμβούλιο του Γεν. Νοσοκομείου Λαμίας και στον Υπουργό Υγείας κ. Άδωνη Γεωργιάδη και τον Διοικητή Γεν. Νοσοκομείου Λαμίας.
Τόσο ο Υπουργός ,όσο και  ο  Διοικητής Δ.Υ.ΠΕ  αγκάλιασαν την πρωτοβουλία μας  και από 5μήνου έδωσαν εντολή για την ικανοποίηση του αιτήματός μας ,αλλά κάποιοι ντόπιοι παράγοντες κωλυσιεργούσαν και κάποιοι άλλοι ήταν τελείως αρνητικοί στην εφαρμογή του Προγράμματος.
                                  ΚΑΛΛΙΟ ΑΡΓΑ παρά ΠΟΤΕ.
δ) Ευχαριστώ όλους τους ανωτέρω από βάθους καρδιάς γιατί η υγεία είναι ανεκτίμητο  αγαθό, σας ευχαριστώ γιατί μου δώσατε την δυνατότητα να ανταποδώσω σε όλους  ανεξαιρέτως τους  συμπατριώτες μου  και ιδιαίτερα σε εκείνους που με τίμησαν & με εμπιστεύτηκαν ελάχιστο φόρο τιμής και αγάπης.
  Εύχομαι από βάθους καρδιάς σε έναν νέο επιστήμονα ,που υπηρέτησε & υπηρετεί με σεμνότητα τον Πολιτισμό, που κοσμεί με την ευγενική παρουσία του την τοπική κοινωνία τον εθελοντή Γιατρό Αλέξη Φωτ. Ντζούνα ,γιατί ανέλαβε την υλοποίηση του συγκεκριμένου Προγράμματος.
 Αγαπητέ Αλέξη Καλή Σταδιοδρομία στο ιερό λειτούργημα του θεράποντος Γιατρού.
                                                  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου